top of page
Overzicht van de post op het blog
Torta di nonna; Italiaanse taart van oma met pijnboompitten en citroen
Torta di nonna; Italiaanse taart van oma met pijnboompitten en citroen. Een bijzondere taart geheel volgens Italiaanse tradities gebakken.
Chocolade speculaascake met sinaasappelvulling en ganache
Wat een heerlijk recept voor de decembermaand; chocolade speculaascake met sinaasappelvulling en ganache. Zou de bakpiet ze ook maken?
Kokosbollen met ananasjam en chocolade
Deze kokosbollen zijn gevuld met ananasjam en bedekt met een lekkere laag chocolade. Deze tropische verrassing maak je heel eenvoudig thuis.
Kerstkrans van soezendeeg oftewel: Paris Brest
Eenvoud met een groots resultaat. Deze kerstkrans van soezendeeg heet officieel Paris Brest een feestje op tafel tijdens de feestdagen.
Kersttaart met rood fruit en bonbons
Bak met Kerstmis dit jaar de ultieme kersttaart; een beetje over de top. Op een een prachtige taart-standaard wordt de taart extra chique.
Chocoladecake met bietjes en eetbare bloemen
#durfjij. Tuurlijk, deze chocoladecake met bietjes is heel smeuïg door de toevoeging van bietjes en fleurig door de eetbare bloemen. Yummie!
Witte chocoladecake gevuld met cheesecake
Deze goddelijke witte chocoladecake is gevuld met cheesecake en bedekt met frambozenganache. Lekker tot de allerlaatste kruimel.
Appelbeignets
Wat zijn appelbeignets lekker. Het is eigenijk heel gemakkelijk. Met dit recept bak je ze voortaan zelf, dat is echt zoveel lekkerder.
bottom of page