top of page
Overzicht van de post op het blog
Witte broodjes bakken
Met dit recept kunt je zachte witte broodjes bakken. Ze lijken een beetje op de luxe broodjes van de bakker. Vers zijn ze nog lekkerder!
Hoe maak je Zwitserse Meringue botercrème
Hoe maak je Zwitserse Meringue botercrème. Stap voor stap leer je deze fluweelzachtige vulling of topping maken. Een fijn basisrecept.
Botercrème
Hoe maak je botercrème? Deze crème is een echte makkelijke basic voor de bakliefhebber en het leent zich voor vele smaken en variaties.
Au bain marie smelten
Au bain marie smelten? Het is een techniek om op een rustige wijze je ingrediënten te verwarmen of juist af te koelen. Zo werkt het!
Hoe maak je Karamel en toffee
Hoe maak je Karamel en toffee? Met deze tips en tricks kun je zelf eenvoudig karamel en toffee-saus maken.
Hoe maak je Royal Icing met eiwitpoeder
Als je geen royal icing wilt maken van vers eiwit is de versie met eiwitpoeder ideaal. Maar hoe maak je royal icing?
bottom of page