Witte broodjes bakkenMet dit recept kunt je zachte witte broodjes bakken. Ze lijken een beetje op de luxe broodjes van de bakker. Vers zijn ze nog lekkerder!
Hoe maak je Zwitserse Meringue botercrèmeHoe maak je Zwitserse Meringue botercrème. Stap voor stap leer je deze fluweelzachtige vulling of topping maken. Een fijn basisrecept.
BotercrèmeHoe maak je botercrème? Deze crème is een echte makkelijke basic voor de bakliefhebber en het leent zich voor vele smaken en variaties.
Au bain marie smeltenAu bain marie smelten? Het is een techniek om op een rustige wijze je ingrediënten te verwarmen of juist af te koelen. Zo werkt het!
Hoe maak je Karamel en toffeeHoe maak je Karamel en toffee? Met deze tips en tricks kun je zelf eenvoudig karamel en toffee-saus maken.
Hoe maak je Royal Icing met eiwitpoederAls je geen royal icing wilt maken van vers eiwit is de versie met eiwitpoeder ideaal. Maar hoe maak je royal icing?