Sinaasappelvulling met slagroom en mascarponeMet een frisse Sinaasappelvulling met slagroom en mascarpone kun je je taart of cupcakes voorzien van een verrukkelijke vulling of toeven.
CitroenganacheCitroenganache, een vulling of frosting van witte chocolade en citroensap. Lekker zoet met een zuurtje. Een fruitige gele ganache.
Cake bakken in een glazen potjeCake in een potje. Wat een leuk idee om weg te geven. Bak de cake liever wat langer en niet te hoog. Met een toef en sprinkles extra mooi!
Chocolade chilipeper cake in zelfgemaakte bundtcakevormChocolade chilipeper cake bakken in een zelfgemaakte bundtcakevorm die je zo! De cake is een gezonde keuze en heeft een klein beetje pit.
Hoe maak je Zwitserse Meringue botercrèmeHoe maak je Zwitserse Meringue botercrème. Stap voor stap leer je deze fluweelzachtige vulling of topping maken. Een fijn basisrecept.
Chocolade koffie cupcake met Licor 43 toefChocolade koffie cupcake met Licor 43 toef; waar de volle chocolade/koffiesmaak de toef ontmoet met een vleugje vrouwelijke vanillelikeur.
Multicolor frosting op cupcakeMulticolor frosting op cupcake. Zo leuk je wat saai toeven op een strepen in de toeven. Zo maak je gestreepte botercreme.
Whoopie pie met zomerse vullingWhoopie pie met zomerse vulling, kleine cake-achtige koeken als sandwich op elkaar met een vulling WHOOPIE lekker zeg!
De gedecoreerde cakerolDe gedecoreerde cakerol kun je geheel maken naar eigen inspiratie en kleuren. Ik laat je zien hoe makkelijk het is om te maken.
Hoe maak je ganacheHoe maak ganache en wat kun je met deze chocoladecrème? Een fijne basic om toppings, vullingen te maken voor taarten, cupcakes en bonbons.