top of page
Overzicht van de post op het blog
Sinaasappelvulling met slagroom en mascarpone
Met een frisse Sinaasappelvulling met slagroom en mascarpone kun je je taart of cupcakes voorzien van een verrukkelijke vulling of toeven.
Citroenganache
Citroenganache, een vulling of frosting van witte chocolade en citroensap. Lekker zoet met een zuurtje. Een fruitige gele ganache.
Cake bakken in een glazen potje
Cake in een potje. Wat een leuk idee om weg te geven. Bak de cake liever wat langer en niet te hoog. Met een toef en sprinkles extra mooi!
Chocolade chilipeper cake in zelfgemaakte bundtcakevorm
Chocolade chilipeper cake bakken in een zelfgemaakte bundtcakevorm die je zo! De cake is een gezonde keuze en heeft een klein beetje pit.
Ruches taart met Licor 43 crème
Ruches taart met Licor 43 crème.
Hoe maak je Zwitserse Meringue botercrème
Hoe maak je Zwitserse Meringue botercrème. Stap voor stap leer je deze fluweelzachtige vulling of topping maken. Een fijn basisrecept.
Multicolor frosting op cupcake
Multicolor frosting op cupcake. Zo leuk je wat saai toeven op een strepen in de toeven. Zo maak je gestreepte botercreme.
Whoopie pie met zomerse vulling
Whoopie pie met zomerse vulling, kleine cake-achtige koeken als sandwich op elkaar met een vulling WHOOPIE lekker zeg!
De gedecoreerde cakerol
De gedecoreerde cakerol kun je geheel maken naar eigen inspiratie en kleuren. Ik laat je zien hoe makkelijk het is om te maken.
Hoe maak je ganache
Hoe maak ganache en wat kun je met deze chocoladecrème? Een fijne basic om toppings, vullingen te maken voor taarten, cupcakes en bonbons.
bottom of page