top of page
Overzicht van de post op het blog
Chocolade speculaascake met sinaasappelvulling en ganache
Wat een heerlijk recept voor de decembermaand; chocolade speculaascake met sinaasappelvulling en ganache. Zou de bakpiet ze ook maken?
Kerstkrans van soezendeeg oftewel: Paris Brest
Eenvoud met een groots resultaat. Deze kerstkrans van soezendeeg heet officieel Paris Brest een feestje op tafel tijdens de feestdagen.
Chocoladecake met bietjes en eetbare bloemen
#durfjij. Tuurlijk, deze chocoladecake met bietjes is heel smeuïg door de toevoeging van bietjes en fleurig door de eetbare bloemen. Yummie!
Jamie, 25e editie
De 25e editie van het Magazine Jamie!
Review magazine: Smaak
Review magazine: Smaak!
Smult Magazine
Smult magazine van smulweb.
Kerstkoekjes pakket met uitstekers
Kerstkoekjes pakket met uitstekers
Review Jamie Magazine special: Family
Review Jamie Magazine special: Family
Prinsessen cupcakes maken met Koopmans
Prinsessen cupcakes maken met Koopmans. Of print je eigen lieve of stoere plaatjes en prik ze in de topping van een cupcake. Voor de kids!
Goedkoop kant rollen van fondant
Met een kantenplacemat kun je Goedkoop kant rollen van fondant. Kijk maar hoe de kanten placemat het fondant tot kant rolt.
De gedecoreerde cakerol
De gedecoreerde cakerol kun je geheel maken naar eigen inspiratie en kleuren. Ik laat je zien hoe makkelijk het is om te maken.
Wolken suikerspin cake
Wolkencake met echte wolken van suikerspin!
bottom of page