top of page
Overzicht van de post op het blog


Stel je vraag aan Mariette van Zoetrecepten en maak kans op Puur Zoet!
Winactie: Stel je vraag aan Mariette Tuyl van het heerlijke bakblog Zoetrecepten en maak kans op haar prachtige bakboek Puur Zoet.


Volkoren eierkoeken met Ammoniumbicarbonaat
Bak je eierkoeken een beetje gezonder met volkorenmeel. Door echt ammoniumbicarbonaat te gebruiken worden ze net zo lekker als bij de bakker


Stroopwafel sandwich ijsjes
Stroopwafel sandwich ijsjes zijn zo eenvoudig om te maken Dat wordt moeilijk kiezen welke smaak je tussen je stroopwafeltjes wilt!


Interview met Hans Spitsbaard van Heel Holland Bakt
Alles wat je wilde weten vind je terug in dit Interview door de lezers van Carola bakt met Hans Spitsbaard van Heel Holland Bakt


Oreo cake half chocolade en half vanillecake
Ik twijfelde en kon niet beslissen bakte ik een Oreo cake half chocolade en half vanillecake. Lekker genieten en het ziet er heerlijk uit.


Broodbijbel van Hiljo Hillebrand
De broodbijbel van Hiljo Hillebrand is meer dan een fijn naslagwerk van bekende recepten. Meer dan 180 broodrecepten!


Zoete aardappel hummus
Sandwichspread is altijd wat snotterig. Maak je eigen smeersel met veel smaak en groente. Een gezond en lekker alternatief op je brood.


Yoghurt muffins met havermout, suiker- en vetvrij
Muffins eten zonder schuldgevoel? Ja! met deze yoghurt muffins met havermout, suiker- en vetvrij; lekker fruitig door het rode zomerfruit.


Opa’s in maple siroop oftewel Grand pères au sirop d’érable
Gastblogger Elisabeth Tremblay leert je dit bijzondere Canadese recept: Opa's in maple siroop oftewel Grand pères au sirop d'érable.


Fudge met Irish mist likeur en nougatine
Fudge is eigenlijk een grote plak vol bonbons. Het is makkelijk te maken en op smaak te brengen met bijvoorbeeld Irish mist met honingsmaak.


Puur zoet van Mariette van Tuyl van Zoetrecepten
In Puur Zoet van Mariette van Tuyl van het bakblog Zoetrecepten vind je 80 heerlijke recepten voorzien van werkelijk prachtige foto's.


Paaskoekjes met ei bovenop van royal icing
Wat een bakplezier: Paaskoekjes met ei bovenop van royal icing. Wat zijn ze heerlijke en zo grappig om te serveren met Pasen.


Eierkoeken met slagroom en advocaat
Eierkoeken met slagroom en advocaat. Maak je de eierkoeken en de advocaat voor een extra lekker resultaat! Heel eenvoudig en zo lekker!


Sloffentaart met Pasen
Bak deze sloffentaart met Pasen en je gasten zullen smullen. Bedek en versier de taart met de vulling naar eigen keuze. Succes verzekerd!


Paashaas vouwen van servet
Wat staan ze schattig op je paastafel tussen al dat lekkers: Haasjes van servetten. Een Paashaas vouwen van 'n servet kun je voortaan zelf.


Bagels zelf bakken, een eenvoudig recept
Bagels zelf bakken, een eenvoudig recept. Een heerlijk broodje dat eerst in bad gaat en dan wordt afgebakken in de oven. Maak ze eens zelf!


Winactie: Stel je vraag aan Hans van Heel Holland Bakt!
Dit is je kans om alles van Hans Spitsbaard, de winnaar van HHB te weten te komen. Stel je vraag aan Hans en maak kans op zijn bakboek.


Frangipane maken om mee te bakken
Frangipane maken om mee te bakken. Deze heerlijke vulling is iets rijker en zachter van smaak dan amandelspijs. Zo kun je het zelf maken!


Leer bakken met Hans, het bakboek van Hans Spitsbaard
Leer bakken met Hans, het bakboek van Hans Spitsbaard is echt een toppertje voor thuisbakkers die hun bakskills een upgrade willen geven.


Appelcake met citroen en chocolade van Honey & Co
Deze appelcake met citroen en chocoladeschilfers is een recept van Honey & Co. Je proeft de smaken van het Midden-oosten erin terug.
bottom of page