top of page
Overzicht van de post op het blog


10 x de lekkerste koekjes bakken
Hou jij ook zo van koekjes bakken? In 10 x de lekkerste koekjes bakken met recepten van collega-bloggers, vind je heel veel inspiratie!


Pesto maken
Pesto, we eten het steeds vaker en een potje in de kast is handig. Zelf pesto maken is zo gemakkelijk en veel lekkerder. Probeer het eens!


Galette met bloedsinaasappel
Hoe griezelig de naam dan mag zijn, deze galette met bloedsinaasappel is visueel prachtig en de smaak is licht zoet. Bloedmooi dus!


Bloedsinaasappelen
Bloedsinaasappelen of ook wel wijnsinaasappelen genoemd. De naam klinkt wat gevaarlijk maar ze zijn heerlijk en zijn ze niet bloedmooi?


Bloody Mary recept
Tussen de verse sinaasappelsap, de exemplaren uit de supermarkt en de smoothies door lust ik op zijn tijd ook wel een glas koude...


Butter tart plaatkoek uit Canada
Butter tart plaatkoek uit Canada; de bodem lijkt een beetje op boterkoek. Met een topping van pecans en bruine suiker, een ware traktatie.


Eierkoeken maken met ammoniumbicarbonaat als bij de bakker
Eierkoeken maken met ammoniumbicarbonaat als bij de bakker, dat zijn de enige echte bakkers-eierkoeken en die bak je zo!


Gevriesdroogd fruit, wat is het en waar kun je het kopen
Gevriesdroogd fruit, wat is het en waar kun je het kopen? Heerlijk en bijzonder mooi om te zien bij je ontbijt of op en in gebak.


Drollen cakejes in ijsbakje als kindertraktatie
Deze drollen cakejes in ijsbakje als kindertraktatie hebben grappige oogjes. Kinderen vinden ze geweldig. Wat een toffe kindertraktatie!


Spiraalkoekjes met kaneel en suiker
Deze spiraalkoekjes met kaneel en suiker zijn eenvoudig te maken. Beleg je deeg, rol het op en snij het in plakjes en bak ze af in de oven.


Chocolade botercrème maken
Chocolade botercrème is een fijne basic. Makkelijk in gebruik voor in- en op je taart of als topping op cupcakes op basis van ganache.


Pouding chomeur een Canadees dessert van gastblogger Elisabeth
Pouding chomeur een Canadees dessert van gastblogger Elisabeth. Een warm nagerecht; weer eens totaal wat anders dan onze toetjes met melk.


Valentijnstaart met chocolade en roosjes van fondant
Ja, de liefde gaat door de maag! Verras de liefste met Valentijnsdag eens met een Valentijnstaart met chocolade en roosjes van fondant!


Roosjes van fondant maken
Roosjes van fondant maken doe je zo. Wat zullen je cupcakes & taarten prachtig worden! Je maakt ze voortaan gewoon zelf!


Marmercake recept
Dit marmercake recept bak je heel gemakkelijke combinatiesmaken als vanille en chocolade. Met baktips om de cake zijdezacht te bakken.


Pão de queijo, Braziliaanse kaasballetjes
Deze marmercake is heerlijk en heeft half een vanille-citroen en half chocoladesmaak. Met baktips om de cake zijde zacht te bakken.


Cassavemeel, wat is het en waar koop je het?
Cassavemeel, wat is het en waar koop je het? En wat is het verschil met tapiocameel? Lees verder over dit bijzondere glutenvrije meel.


Glutenvrije bananenkoeken met hazelnoten en kokos
Deze heerlijke glutenvrije koeken zijn 'n gezonde keuze. Ze zijn gezoet met banaan& kokos en hebben een crunch door de gehakte hazelnoten.


Roosendaalertjes soezen met tijgerkorst
Manuela van de Heijden leerde mij deze geweldig Roosendaalertjes soezen met tijgerkorst met lekker veel slagroom en een knapperig korstje!


Scones met frambozen en witte chocolade
Geef je scones een upgrade met heerlijke frambozen en witte chocolade. Heerlijk met slagroom en een likje jam.
bottom of page