top of page
Overzicht van de post op het blog


Boerenkoolsoep, gezond en lekker snel klaar
Tover de Oer Hollandse boerenkool eens om tot een gezonde, voedzame soep anno nu. Je kunt er mooi groente leftovers in verwerken.


Glas in lood hartenkoekjes
Bak voor je hartendief of misschien wel je moeder eens deze lieve koekjes met een hart van zoet glas. Je maakt ze met gekleurde zuurtjes.


Rijsttaart met filodeeg
Een rustieke taart maak je supersnel met een rand van filodeeg. Vul de taart met een heerlijk vulling van vanille dessertrijst.


Brood met tomatensap, zongedroogde tomaten en rozemarijn
Dit prachtige oranje-gouden brood is gemaakt met tomatensap & op smaak gebracht met chili, zongedroogde tomaten en rozemarijn. Zo bak je het


Mango ijs zonder toegevoegde suiker en zonder machine
frisse mango ijs zonder toegevoegde suiker en zonder machine. Met diepvriesfruit extra snel klaar en zo geweldig lekker!


Brownie recept met slagroom en mascarpone topping
Verbouw een brownie naar een Brownie recept met slagroom en mascarpone topping. En ineens is een gewone brownie een chocoladetaart.


Klein cheesecake taartje met blauwe bessen
Kleine cheesecake taartje met blauwe bessen uit de diepvries, Je hebt ze zo gemaakt en zij hebben een hoog cute gehalte.


10 x de populairste recepten van 2017
Wat zijn de 10 meest bezochte recepten van 2017 op Carola Bakt Zoethoudertjes? Wat een leuke diverse recepten. Zo leuk om te zien wat jullie


Chili maisbrood met honing-gember boter
Dit pittige chili maisbrood met honingboter is supersnel klaar door het bakpoeder. Een recept van Michiel uit Heel Holland bakt.


Mosterdsoep maken
Deze luxe mosterdsoep maar je gewoon thuis. Kies de mosterd die je lekker vindt, de een houdt van pittig, de andere niet. Smakelijk met een


Syllabub met amandellikeur en amandel crunchy
Mag ik deze supersnelle syllabub met amandellikeur en amandel crunchy nog wel een echt Engels dessert noemen? It's very tasty!


Trifle met mokkacrème, custard en ganache
Een trifle is eigenlijk een groot grand dessert in een schaal, laag voor laag opgebouwd met lekkers als mokkacreme, custard, ganache, cake e


Gesuikerde rozemarijn maken
Gesuikerde rozemarijn maken is heel eenvoudig en het lijkt erg op kersttakjes. Gebruik ze als versiering op je baksels met Kerstmis.


Kerstboom saucijzenbroodjes
De echte liefhebber van saucijzenbroodjes bakt met Kerstmis zijn lievelingsbroodje in de vorm van een Kerstboom. Zo maak je ze!


Panettone bakken met Kerst
Je hoeft niet naar Italië om panettone, een Italiaanse luxebrood te bakken. Panettone is heerlijk zacht en bevat heel veel fruit.


Alcoholvrije scroppino met limoen en citroenijs
Alcoholvrije scroppino met limoen en citroenijs, heerlijk! Besteed wat extra aandacht aan het glas en de ingrediënten. Proost!


Gekonfijte gember maken
Gekonfijte gember maken is zo eenvoudig. Het brengt je gebak op smaak, je Kerst-brood of Panettone. Soms snoep ik zomaar een stukje tussen d


Snel ciabatta zonder kneden maken
Snel ciabatta zonder kneden maken is ideaal. Je hebt geen machine nodig en zet toch heel gemakkelijk lekker vers brood op tafel.


Boerenjongens met vanille en kaneel
Boerenjongens zijn rozijnen op siroop en brandewijn. Ik maakte de jongens nog lekkerder met een vanilepeul en kaneel.


Cake in een mok van Sinterklaas
In een paar minuten een beker vol cake? Met dit recept van Cake in een mok van Sinterklaas is dat zo gebeurt.
bottom of page