top of page
Overzicht van de post op het blog


Eetbare oogjes maken van royal icing
Af en toe ga ik een heleboel eetbare oogjes maken van royal icing. Handig om op voorraad te hebben. Goed gedroogd bijna eindeloos houdbaar.


Boeddhamum Glutenvrij Kookboek van Linda Dubbeldam
Boeddhamum Glutenvrij Kookboek van Linda Dubbeldam. Gezond koken maar niet onbelangrijk: Heerlijk glutenvrij bakken! Zo kun jij het ook.


Cheesecake met rozenwater, kokosbodem en frambozencompote
Met deze cheesecake met rozenwater, kokosbodem en frambozencompote breng je de smaken uit het Midden Oosten terug in een cheesecake.


Gezonde oude wijvenkoek van Oh My Pie
Deze gezonde oude wijvenkoek van Oh My Pie is smeuig, goed gekruid, gluten- en lactosevrij. Wat een heerlijke gezonde keuze.


Home Sweet Home van Yvette van Boven
Yvette van Boven neemt in Home Sweet Home je mee naar haar roots in Ierland. Smul van de gerechten en lees haar verhalen.


Pesto rolls met cheddar en rozemarijn
Bak deze lekkere pittige pesto rolls met cheddar en rozemarijn bakken. De broodjes zijn heerlijk als tussendoortje of bij de lunch.


12 x bakken met je kinderen in de herfst
Het is herfst en het weer is bar en boos. Tijd om met je kinderen zoet aan de slag te gaan; 12 x bakken met je kinderen in de herfst!


Zeilbootjes van ei en tortilla chips
Deze schattige zeilbootjes van ei met torillachips is gemakkelijk om te maken. Een lekker borrelhapje maar ook erg leuk als kindertraktatie.


Citroenkoekjes met witte chocolade van Laura’s Bakery
Citroenkoekjes met witte chocolade van Laura’s Bakery. Een zoetje en een zuurtje in een lekker koekje. Zo bak je supersnel een trommel vol!


Het hartige bakboek van Rutger van den Broek
Met het hartige bakboek van Rutger van den Broek zal het hart van de thuisbakker harder gaan kloppen; duidelijke recepten en toch eenvoudig.


Ei in brood mee gebakken met ham en kaas
Wie verwen jij met een afbakbroodje gevuld met ham, ei en kaas. Wat een verrassing als ontbijt of bijzonder bij een wat saaie lunch.


Kokosbollen met ananasjam en chocolade
Deze kokosbollen zijn gevuld met ananasjam en bedekt met een lekkere laag chocolade. Deze tropische verrassing maak je heel eenvoudig thuis.


Het Laura’s Bakery bakboek
Het Laura's Bakery bakboek is echt een boek zoals Laura Kieft is: vrolijk, goed te doen met recepten die gewoon goed kloppen. Een aanrader!


Soepfondue; maak je eigen goed gevulde soep
Soepfondue; maak je eigen goed gevulde met allerlei lekkere ingrediënten op tafel. Moeilijk kiezen hoor! Leuk met je kinderen èn volwassen.


Bonbons van marsepein en pecannoten
Ook personen die niet zo van marsepein houden vinden deze marsepeinen bonbon met pecannoten heerlijk en supersnel klaar voor je gasten!


SWEET van Yotam Ottolenghi en Helen Goh
SWEET van Yotam Ottolenghi en Helen Goh, herkenbare recepten een nieuwe, spannende twist. Laat je bakniveau stijgen naar een volgend level!


De allerlekkerste kruidkoek met speculoostopping
De allerlekkerste kruidkoek met speculoostopping is eigenlijk heerlijke smeuïge cake, maar dan met weinig boter en lekker gekruid.


Zelf tomatensoep maken
Een fijne basic; zelf tomatensoep maken. Voeg naar smaak extra ingrediënten toe als mais, uitgebakken spekjes of meer groene kruiden.


Heel Holland Bakt mee seizoen 5
Meebakken met de kandidaten van HHB? In dit review laat ik je zien dat je nog veel meer zult bakken dan meebakken met de kandidaten!


Super zachte bramen plaatcake
In deze super zachte bramen plaatcake geeft bramensap een frisse smaak en kleur aan je plaatcake. Vier de herfst!
bottom of page