top of page
Overzicht van de post op het blog


Nutella broodpudding met banaan
Leftovers? Zonde om oud brood weg te doen. Maak er eens deze heerlijke broodpudding van. Een heerlijke combinatie met Nutella en banaan.


Scroppino met limoen en sorbetijs
Scroppino met limoen en sorbetijs; verrassend tijdens de feestdagen, maar ook heerlijk verfrissend bij een barbecue in de zomer.


Hartige kerstboom van bladerdeeg
Bladerdeeg op voorraad, handig om last minute nog te besluiten wat lekkers te maken. Bijvoorbeeld deze Kerstboom van bladerdeeg met pesto.


Kokos panna cotta met fruit coulis
Panna cotta is een Italiaans nagerecht. Deze Kokos panna cotta is echt heel eenvoudig om te maken. Ideaal om voor te bereiden bij een diner.


Kerstkrans van soezendeeg oftewel: Paris Brest
Eenvoud met een groots resultaat. Deze kerstkrans van soezendeeg heet officieel Paris Brest een feestje op tafel tijdens de feestdagen.


Chocolade cake met meringuesneeuw en kerstbomen
Pimp een kant en klare cake of dit supersmeuige exemplaar en versier de chocolade cake met meringuesneeuw en chocolade kerstbomen. DIY!


Kerstchocolade; versier je chocolade!
Een ideaal recept om met de Kerst iemand te verwennen of te presenteren aan tafel. En het is heel erg leuk om te maken (en te eten!)


Aquafaba: vegan kerstboom meringues
Wist je dat je van het vocht van kikkererwten Dit heet aquafaba, Ik bakte er vegan merengue kerstbomen van. Probeer het eens, het werkt!


Kersttaart met rood fruit en bonbons
Bak met Kerstmis dit jaar de ultieme kersttaart; een beetje over de top. Op een een prachtige taart-standaard wordt de taart extra chique.


Kerstboom van broodjes
Bak dit jaar met het kerst-ontbijt eens zelf je broodjes. Ze zijn lekker vers, knapperig en je kunt ze schikken alsof het een kerstboom is.


Meringue sneeuw op chocolade bundt cake
Deze bundt cake heeft een lekker winterse uitstraling omdat de cake bedekt is met meringue sneeuw. Brrrr, niet koud maar lekker zoet en wit!


Chocoladecake op zijn Amerikaans
Dit is het ultieme basisrecept voor chocoladecake, Amerikaans met olie en zure room. Deze maken een cake veel smeuïger. Probeer het zelf!


Bakken met kennis van Eke Mariën
Kennis achter het bakken; Waarom moet je zo bakken en gaat het dan goed of niet goed. Bakken met kennis van Eke Mariën.


Appel-havermouttaart uit Tirol
Deze bijzondere appel-havermouttaart uit Tirool is een dichte appeltaart en de taart bevat iets minder suiker & boter en lekker veel appel.


Chocoladereep breken in enkele seconden
Je chocoladereep in enkele seconden heel snel in stukken breken? Ik leer je de truck waarmee jij dit voortaan ook kunt!


Kokoscakejes met verse kokos
Bak je cakes eens met verse kokos en gecondenseerde melk. Wat een lekkere bite en lekker veel vezels . En oh, zo open je een kokosnoot.


Saucijzenstaaf zelf maken
Je kunt heel gemakkelijk een saucijzenstaaf zelf maken met mooi bladerdeeg en vlees. De staaf een bijzonder ingrediënt, jij mag raden wat!


Workshop foodfotografie en foodstyling, hoe gaat zo’n dag eigenlijk?
Deze saucijzenstaaf of gehaktstaaf is extra lekker door het gebruik van kwalitatief bladerdeeg en goed gekruid vlees. Daar word je blij van!


Marmercake met kersen; een lezersrecept
Dit lezers recept van Lisette Bartels is een echte klassieker: marmercake met kersen. De lekker grote cake kun je goed uitdelen!


Brownie met appeltaart en cheesecake
In deze brownies met appeltaart en cheesecake zijn 3 heerlijke smaken en structuren gecombineerd een één recept. Een heerlijke traktatie!
bottom of page