top of page
Overzicht van de post op het blog


Paascake in een mok
Verwen jezelf in slechts enkele minuten met een paascake in een mok. Geweldig lekker en supersnel klaar in de magnetron.


Tomatentaart
Met goede tomaatjes kun je de heerlijkste dingen maken. Wat dacht je van deze tomatentaart in vers bladerdeeg. Lekker voor bij de lunch!


Witte chocoladecake gevuld met cheesecake
Deze goddelijke witte chocoladecake is gevuld met cheesecake en bedekt met frambozenganache. Lekker tot de allerlaatste kruimel.


Pull apart brood met za’atar
Dit luxe Pull apart brood met za’atar, lekker bij een goed gevulde soep. Het brood is goed op smaak met de Arabische za-atar.


Paas Pavlova
Bak met Pasen eens een speciale paas pavlova als vogelnestje. Lekker me slagroom, monchou en mango!


Pannenkoektaart
Met een goede pan bouw je van prachtige pannenkoeken deze mooie pannenkoektaart. Versier lekker zondig naar eigen smaak!


Ricottataart met zomerfruit
Deze ricottataart met zomerfruit is een heerlijke combinatie van cake, fruit & ricotta. en doet me denken aan kwarkbollen. Geweldig lekker!


Mugcake met amandelmeel, amaretto en amaretti
In deze Mugcake met amandelmeel, amaretto en amaretti zijn de smaken van amandelen & koffie een ideale combi.


Vetvrije brownie met appelmoes en banaan
Deze vetvrije brownie met appelmoes en banaan is heerlijk smeuïg. Bovendien bevat hij minder suiker en dit past helemaal bij bakken anno nu.


Rolroosjes maken van fruitella
Het is heel eenvoudig om Rolroosjes maken van fruitella te maken. Volg de stappen en transformeer een snoepje tot een mooi roosje!


Paasbroodje met ei
Een luxe Paasbroodje met ei intwee kleuren. In het broodje wordt een ei mee gebakken in de oven! Echt een aanrader voor bij het Paasontbijt.


Chocolade bananenbrood mokcake
Chocolade bananenbrood mokcake; een snelle chocolade versie van bananenbrood. De cake in een mok is in enkele minuten klaar; ideaal!


Vegan kersen yoghurttaart
Deze frisse kersen yoghurttaart met heel weinig suiker is gluten-, lactosevrij en vegan als je de gelatine vervangt door agar agar.


Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari
Goede recepten, lekker gebak, heerlijke sfeervolle foto's in het Italiaanse bakboek van Sarena Solari.


Antwerpse week van de chocolade
Hoe je van goede chocolade? De Antwerpse chocoladeweek is dan echt iets voor jou. Voor 10 euro kun je 10 maal chocolade proeven op zijn best


Sticky pull apart brood met kaneel en karamel
Dit sticky pull apart brood met kaneel en karamel is zoet en plakkerig. Heerlijk om te delen voor bij de koffie of thee.


Oreo cake in een mok
Dit sticky pull apart brood met kaneel en karamel is zoet en plakkerig. Heerlijk om te delen voor bij de koffie of thee.


De favoriete appeltaart van Najib
Wist je dat de favoriete appeltaart van Najib Amhali een appeltaart met geraspte appel is? Zachte stukjes appel met een knapperige rand.Â


Chocolade en vanille luxe vlechtbrood
Dit prachtige chocolade en vanille luxe vlechtbrood is eigenlijk best makkelijk om te maken. Prachtig in smaak en uiterlijk.Â


Gezonde ontbijtcake in een mok
Meestal is cake in een mok niet echt een gezonde keuze. Deze versie kun je probleemloos als ontbijt nuttigen. Lekker!!
bottom of page