top of page
Overzicht van de post op het blog


Chocolade ricottacake met kersen
Ontdek hoe heerlijk romig ricotta je cake maakt in deze geweldige combinatie van het klassieke duo in Ricottacake met chocolade en kersen!


Zoete aardappelbroodjes
Zoete aardappelbroodjes oftewel Pan de Camote is een zacht brood dat afkomstig is uit Peru. Brood, voedzamer door de zoete aardappelen.Â


Mokkacake in een mok
Cake in een mok, een eenpersoons verwennerij in 2-3 minuten klaar! Wat dacht je van deze versie met koffie en walnoten! Magnetroncake!


Carola’s carnaval 2016
Het is 2016 en carnaval. Jammer dat ik boven de rivieren woon en geen Carnaval viert want wat een leuk jurkje: de taartjurk.Â


Monchoutaart in een glaasje
Monchoutaart in een glaasje; wat een heerlijk fris en kleurig dessert. Gebruik een mooi spuitmondje voor een extra chique effect.


Nutellaworst
Nutella, dat is een woord die gekoesterd wordt, geliefd. Met Nutella kun je heerlijk bakken. Wat dacht je van deze Nutellaworst!Â


Brabantse Worstenbroodjes
Brabantse worstenbroodjes, wie kent ze niet. Helaas zijn ze niet overal verkrijgbaar. Met dit recept kun je ze zelf heel gemakkelijk maken.


Baguette maken
Zelf baguette maken met deze broodbak vorm van Emile Henry is zeer eenvoudig. Deze oven in een oven bak je brood als een Franse bakker.


Cake in een mok van Mima Sinclair en Winactie
Cake in een mok in een paar minuten gebakken in de magnetron. Ideaal om jezelf een bakkie troost te geven, in 40 recepten.


Chocolade fudgetaart
Deze chocolade fudgetaart heef alles in huis om jouw lievelings-taart te worden: chocolade, snel klaar, no bake & fudge; geweldig!!


Warme chocolademelk fudge
Deze warme chocolademelk fudge met marshmallows troost je niet alleen in de winter als je door en door koud thuis komt.


Flammkuchen met ham en ui
De flammkkuchen met ham en ui, uit de Elzas is verrukkelijk. Het doet je denken aan pizza, maar is besmeerd met crème fraîche


Griekse yoghurtcake met citroen
Deze Griekse yoghurtcake met citroen of vasilopita wordt gebakken met nieuwjaar. Krijg jij de verstopte munt? Dat beloofd een geweldig jaar!


Citroenganache
Citroenganache, een vulling of frosting van witte chocolade en citroensap. Lekker zoet met een zuurtje. Een fruitige gele ganache.


Notenreep met pruimen en muesli
Notenreep met pruimen, amandelen, pistache en muesli, maak zelf je eigen gezonde reep: suikervrij, vetvrij, glutenvrij en lactosevrij.


Chocolade mousse met twee ingrediënten
Chocolade mousse met twee ingrediënten: pure chocolade en water. Twee vijanden worden met deze techniek een zijdezachte mousse. Echt waar!


Appelstengels met karameldip
Maak van bladerdeeg, appel, suiker en kaneel deze knapperige appelstengels. Tip: Maak er dan een dulce de leche, karameldip bij.Â


Cake met sinaasappel en linzen
Cake met sinaasappel en linzen en walnoot, een heerlijke rijke cake die ook nog voedzaam is. Echt een cake anno 2016, het jaar van de bonen!


Joodse appeltaart
Deze Joodse appeltaart is favoriet hier thuis. De appeltaart heeft laagjes appel en laagjes deeg! De taart smaakt een beetje cake-achtig.


Hazelnoot schuimtaart
De Hazelnoot schuimtaart was favoriet in Heel Holland Bakt en nu kun jij hem ook gemakkelijk thuis maken.
bottom of page