top of page
Overzicht van de post op het blog


Honing chocoladetaart van Nigella Lawson
Als Nigella Lawson gaat bakken, dan weet je dat het lekker is. Deze Honing chocolade taart is van Nigella en heel bijzonder door de honing.


Review: Meesterlijk Brood van Robèrt van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven gaat er even bij zitten en vertelt honderduit over zijn boek Meesterlijk Brood van Robèrt van Beckhoven. Aan de bak!


Magische tovertaart met bosvruchten en limoen
Hokus spokus pilatus pas, ik wou dat de taart in 3 lagen was. WOOOOPS. En je Magische Tovertaart is klaar.


Review: Gezond trakteren van Amber Albarda
Review: Gezond trakteren van Amber Albarda


Aardbeienjam zonder suiker
Zelf jam maken is kinderlijk eenvoudig met geleisuiker. Maar wat als je geen suiker wilt of mag? Aardbeienjam zonder suiker maak je zo!


Review: Home Baked van Yvette van Boven
Yvette van Boven is geboren met meerdere talenten. Voor de thuisbakker die zijpaden durft te bakken: Home Baked van Yvette van Boven!


Dambordcake maken
Zelf een dambordcake maken? Als je de truck weet kun je zelf heel gemakkelijk deze blokkencake maken. Wat een bijzondere taart!


Het grote Sinterklaas kookboek
Het grote Sinterklaas kookboek; wat een superleuk boek. Mijn boek is al jaren oud en ieder jaar haal ik hem weer tevoorschijn.


Pistachetaart
Pistachetaart. Deze opvallend groen gekleurde noot is een van mijn favorieten. Chique, eenvoudig en geweldig lekker op te trakteren.


Review: Melk en Dadels
Review: Melk en Dadels


Pistache ganache
Ken je ganache. die romige vulling van chocolade en slagoom. Nou dan heb je vast een idee hoe Pistache ganache smaakt! En wat een kleur!


Pistachepasta
Deze pistachepasta is een beetje anders dan gewone pasta’s. De noot flink wordt gemalen en bevat allerlei lekkere toevoegen; heerlijk!


Review: De essentie van chocola
Review: De essentie van chocola


Chili browie in vorm van RadbagNL
Chili browie in vorm van RadbagNL, een smeuïge brownie met een klein pitje in de verte. Geweldig lekker!


10 favoriete eigen recepten van 10 bloggers
10 favoriete eigen recepten van 10 bloggers; bijvoorbeeld Laura's bakery, Zoetrecepten, Baksels of my mixed kitchen. Inspiratie genoeg.


Review: Taart
Review: Taart, het boek bij de superleuke kinderserie TAART.


Parmaham hartige stengels
Snel iets hartigs maken. Â Parmaham hartige stengels!


Gefrituurde marsreep
Wat kies Robbie Williams na het eten in een 5 sterren restaurant in Schotland? Gefritruurde marsreep. Zo maak je ze zelf!


Loveshock chocolade rocks zelf maken
Loveshock chocolade rocks zelf maken, gezonde truffels die je eenvoudig zelf kunt maken. Als je daar geen loveshock van krijgt...
bottom of page