Hartig
Bij bakken denken we vaak aan zoet. Is hartig gebak niet net zo lekker en gevarieerd als zoet?
Hartige taarten, pizza, borrelhapjes? Groenten of kruiden in brood of gebak?
Maar ook soepen, sauzen en lekkere spreads. Als ik er aan denk kan ik het bijna al proeven.
Ontdek en maak kennis met de hartige thuisbakker in jezelf.
Hartige taarten en quiches
Hartige taarten voor ieder moment. Als lunch of diner en soms zelf bij de koffie of thee. Zoet en hartig zijn regelmatig dikke maatjes.
advertentie
Borrelhapjes
Gezellig samen borrelen; omdat het een feestdag is of om het leven te vieren. Kleed die gezellige borrel eens aan met zelfgemaakte borrelhapjes. Welke ga jij maken?
advertentie
Soep, Saus en Spreads
De smaakmaker bij de lunch of het diner. Van vele variaties op hummus, tot appelmoes en tomaten-linzensoep. Verrassend vaak een gezonde keuze.
advertentie
Groenten in Brood en Gebak
Groente geven brood en gebak een eigen kleur en een authentieke smaak. Daarbij is het een handige manier om leftovers te gebruiken en wat vaker groente te eten.
advertentie
Overig Lekkernij
Van saucijzenbroodjes tot vegan burgers, van risotto tot zachte pretzels en bitterballen. Hartige ideeën genoeg.
De hartige keuken kan op ieder moment van de dag.